Υπηρεσίες

Ξενοδοχείο Δήμητρα

Στο Hotel Δήμητρα θα βρείτε ό,τι ζητάτε από ένα σύγχρονο ξενοδοχείο.

Στο συγκρότημά μας, στόχος μας είναι να περάσετε αξέχαστες διακοπές είτε θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας ως ζευγάρι, είτε με φίλους είτε είστε οικογένεια. Όλοι οι χώροι μας και οι υπηρεσίες είναι σχεδιασμένοι ώστε να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη ανά πάσα στιγμή.

Εστιατόριο

Στο συγκρότημά μας διαμορφώσαμε ένα μικρό εστιατόριο, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει νόστιμα σπιτικά φαγητά φρέσκο ψάρι, δίνοντας την εγγύηση για την καλύτερη ποιότητα γεύσης και για την άψογη εξυπηρέτηση. Η εξαιρετική κουζίνα του και το πλήρες μενού των απολαυστικών γεύσεων θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους.

Δραστηριότητες

Περάστε το χρόνο σας στην πισίνα του συγκροτήματος κάνοντας αμέτρητες βουτιές και απολαμβάνοντας τον ήλιο του καλοκαιριού.

To service του ξενοδοχείου συμπληρώνει η λειτουργία σνακ μπαρ, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ ή το ποτό σας, προσφέροντας αξέχαστες ώρες ξεκούρασης και διασκέδασης.

Ο καταπράσινος κήπος έρχεται να προστεθεί στο ειδυλλιακό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί και να συμπληρώσει την εικόνα ενός εξαίσιου θέρετρου.